Gladiator RIB- ja kumiveneet

Gladiator veneet erottuvat erittäin edullisilla hinnoilla ja
korkealla laadulla. Eurooppassa myytävät Gladiator veneet (noin 15 000 venettä/vuosi) valmistetaan Weihai BS Marine co.Ltd yrityksen tehtaalla Kiinassa. Kaikki veneet ovat CE sertifioituja. Valikoima on erittäin laaja,
varmaan kaikki halukkaat löytävät itselleen mieluisan veneen.

Dulkan RIB- ja kumiveneet

Dulkan veneet ovat laadukkaita, teknisesti nykyaikaisia, helppokäyttöisiä ja pitkäikäisiä huipputuotteita. Veneiden rakenne takaa hyvät ajo-ominaisuudet kaikissa olosuhteissa. Veneet ovat valmistettuja ISO 6185 vaatimusten mukaisesti ja omaavat CE sertifikaatin. Kankaat kestävät uv-säteilyä, merivettä, polttoainetta ja öljyä. Kumiveneissä kankaiden käyttöikä on 10-20 vuotta. Veneiden tarkemmat tekniset tiedot ja hinnat löytyvät veneen omalta sivulta. Nettisivuillamme on esillä vain osa Dulkan kumiveneistä. Käy tutustumaan koko valikoimaan osoitteessa www.dulkan.lv ja jos löydät sinua kiinnostavan veneen, pyydä tarjous osoitteesta info@rigel-marine.com.

Nording RIB- ja kumiveneet

Nording RIB- ja kumiveneet veneet valmistetaan Kiinassa. Venevalmistajalla on pitkäaikainen kokemus yhteistyöstä Euroopan jälleenmyyjien kanssa. Veneet ovat suunniteltu ottaen huomioon Euroopan jälleenmyyjien toiveita ja vaatimuksia. Kaikki veneet omaavat CE sertifikaatin. Veneiden rakennuksessa käytetään maailmassa tunnettujen toimittajien venekankaita. Nykyaikainen teknologia (esim. saumojen hitsaus liimauksen sijan) takaa hyvän ja kestävän lopputuloksen. Pyrimme pitämään varastossa jonkun verran Nording kumi- ja RIB- veneitä. Mutta osa esillä olevista veneistä on tilaustuotteita. Veneen toimitusaika tilauksesta on noin 6-7 viikkoa.