Dulkan kumiveneet

Latvialainen "Dulkan" on perustettu vuonna 2005. Yrityksen päätoimiala on kumiveneiden valmistus. Dulkan veneet ovat laadukkaita, teknisesti nykyaikaisia, helppokäyttöisiä ja pitkäikäisiä huipputuotteita. Muotoilu ja varustetaso vastaavat kansainvälisiin vaatimuksiin. Veneiden rakenne takaa hyvät ajo-ominaisuudet kaikissa olosuhteissa. Veneet ovat valmistettuja ISO 6185 vaatimusten mukaisesti ja omaavat CE sertifikaatin. Veneiden valmistuksessa käytetään tunnetun konsernin Mehler-texnologies kumivenekankaita. Kankaat kestävät uv-säteilyä, merivettä, polttoainetta ja öljyä. Kankaiden käyttölämpötila on -30°C - +60°C. Kumiveneissä kankaiden käyttöikä on 10-20 vuotta.  "Dulkan" veneissä on tehtaan myöntämä 5 vuoden takuu kankaille ja rungon saumoille. Muulta osin veneessä on 2 vuoden tehtaan myöntämä takuu.

Veneiden tarkemmat tekniset tiedot ja hinnat löytyvät veneen omalta sivulta. Kuvat toimivat linkkinä isompiin kuviin. Kuvat saattavat erota oikean tuotteen ulkonäöstä.

Nettisivuillamme on esillä vain osa Dulkan kumiveneistä. Käy tutustumaan koko valikoimaan osoitteessa www.dulkan.lv ja jos löydät sinua kiinnostavan veneen, pyydä tarjous osoitteesta info@rigel-marine.com.

Hinnat vapaasti Helsingissä. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidämme oikeuden hinnanmuutoksiin.