Bush kumiveneet

Latvialainen kumivenevalmistaja Bush Inflatable Boats Ltd. on perustettu vuonna 1992. Bush veneet ovat saavuttaneet suuren suosion niin Latviassa kuin myös muualla Euroopassa. Bush veneitä käyttävät mm. Latvian merivartiosto, Latvian merivoimat, Latvian poliisi, palokunta, ympäristöviranomaiset, kansallispuistot "Gauja" ja "Kemeri" sekä Latvian yliopisto. Mallistossa on yli 20 eri venettä. Kuusi pohjatyyppiä ja monet eri runkovaihtoehdot antavat mahdollisuuden valita itselleen juuri oikean veneen.

Bush veneet ovat laadukkaita, teknisesti nykyaikaisia, helppokäyttöisiä ja pitkäikäisiä huipputuotteita. Muotoilu ja varustetaso vastaavat kansainvälisiin vaatimuksiin. Veneiden rakenne takaa hyvät ajo-ominaisuudet kaikissa olosuhteissa.

Nykyaikainen teknologia ja parhaat liimausaineet takaavat kaikkien liimasaumojen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Bush veneiden rungon saumoilla on 5 vuoden takuu.

Pitkän kehitystyön tuloksena on venttiileistä saatu luotettavat ja helppokäyttöiset. Venttiilit katetaan muovisella kannella eivätkä ne ylety säiliön pintatason ulkopuolelle.

Veneiden kaikki osat ovat erittäin luotettavia. Airojen nivelletyt tapit ovat valmistettu haponkestävästä teräksestä ja ovat erittäin vahvoja.

Peräpeili ja kasattavat lattiat ovat valmistettu vesivanerista. Kansi on varustettu liukuestekatteella. Kasattavien lattioiden jäykkyyden varmistamiseksi käytetään alumiinireunuksia.

Veneiden valmistuksessa käytetään maailmalla hyvin tunnettujen valmistajien HEYTEXn, MIRASOLn ja VALMEXn kankaita. Kankaat kestävät uv-säteilyä, merivettä, polttoainetta ja öljyä. Kankaiden käyttölämpötila on -30°C - +60°C. Kumiveneissä kankaiden käyttöikä on 10-20 vuotta.

Bush veneissä on tehtaan myöntämä 5 vuoden takuu kankaille ja rungon saumoille. Muulta osin veneessä on 2 vuoden tehtaan myöntämä takuu.

Veneiden tarkemmat tekniset tiedot ja hinnat löytyvät veneen omalta sivulta. Kuvat toimivat linkkinä isompiin kuviin. Kuvat saattavat erota oikean tuotteen ulkonäöstä.

Hinnat vapaasti Helsingissä. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidämme oikeuden hinnanmuutoksiin.